Κατηγορίες

Canon imageRUNNER 2520

Canon imageRUNNER 2520
Canon imageRUNNER 2520
Κατασκευαστής: Canon
Κωδικός Προϊόντος: iR-2520
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 843,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 680,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


Canon imageRUNNER 2520 Options:

Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Μαζί με τον εκτυπωτή δίνονται και τα αυθεντικά μελάνια του, όχι trial!

Canon imageRUNNER 2520: Νέος ασπρόμαυρος εκτυπωτής για γραφεία μικρών απαιτήσεων

To iR2520 είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με υψηλή αποδοτικότητα και παραγωγικότητα για ομάδες εργασίας και επιχειρήσεις μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Έτσι, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εκτέλεσης μιας σειράς εργασιών που σε κάθε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν περισσότερες συσκευές, κάτι που μεταφράζεται σε χρόνο και χρήμα.

Με το iR2520 δίνεται η δυνατότητα: δικτυακής εκτύπωσης και φωτοτύπησης διπλής όψης, γρήγορης και αποτελεσματικής εκτέλεσης εργασιών έγχρωμης σάρωσης και αποστολής σε διάφορους τύπους προορισμών (φάκελοι δικτύου, FTP, emails) με ασφάλεια, αποστολής fax και pc fax, δημιουργίας συμπιεσμένων αρχείων PDF υψηλής ποιότητας για γρήγορη και εύκολη διακίνηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσης σάρωση σε συσκευή μνήμης USB και τελικής επεξεργασία εγγράφων επαγγελματικού ποιότητας. Επιπλέον, η μονάδα τυμπάνου υψηλότερης απόδοσης μειώνει επίσης τους χρόνους και τις απαιτήσεις συντήρησης.

Οι συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο επιτρέπουν στους διαχειριστές συστημάτων πληροφορικής να παρακολουθούν εύκολα όλους τους εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών του δικτύου από απόσταση, μέσω του λογισμικού iW Management Console, ενώ με την εύκολη και άμεση ενοποίηση με το uniFLOW OM παρέχεται η δυνατότητα για full accounting & cost control. Οι δυνατότητες υποστήριξης των γλωσσών PCL και PostScript διασφαλίζει την άψογη ενοποίηση των συσκευών με τα υπάρχοντα συστήματα πληροφορικής της επιχείρησης. Η σειρά imageRUNNER 2500 είναι επίσης συμβατή με την υπηρεσία e-Συντήρησης της Canon, η οποία μεγιστοποιεί το χρόνο συνεχούς λειτουργίας των συσκευών μέσω τηλεδιάγνωσης. Στην περίπτωση εμφάνισης σφάλματος, ο πάροχος της υπηρεσίας λαμβάνει μία άμεση ειδοποίηση. Η υπηρεσία e-Συντήρησης μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει τις διοικητικές επιβαρύνσεις, μέσω αυτοματοποιημένων αναφορών σχετικά με τις ενδείξεις του μετρητή και της παρακολούθησης των αναλώσιμων.

Γενικά Xαρακτηριστικά
Τύπος Εκτύπωσης Ασπρόμαυρη
Τύπος Εκτυπωτή Laser
Θύρα Ethernet Ναι
Εκτύπωση Διπλής Όψης Αυτόματη
Μέγεθος Χαρτιού A3
Card reader Όχι
Αυτόματη αντιγραφή διπλής όψεως Ναι
Εκτυπωτής
Ανάλυση εκτύπωσης σε μαύρο 1200 x 1200 dpi
Σαρωτής
Ανάλυση σάρωσης 600 x 600 dpi
Ταχύτητα εκτύπωσης
Ταχύτητα εκτύπωσης (Α4 μαύρο) 20 ppm
Eγγύηση
Εγγύηση κατασκευαστή 1 Χρόνος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:Powered By OpenCart
PCM Office Supplies © 2018